\ HOME \ Produse \ Certificări

. Ro :: En .

PREZENTARE
PRODUSE / PRODUCȚIE
Structură, categorii
Funcționalitate, utilizare, destinație
Certificări
Resurse umane
Dotări tehnice
Proiectare-dezvoltare tehnologică
Laborator de probe și încercări
CONTACT
POLITICA DE MEDIU
 

Înca din 1995 a fost inițiată procedura de certificare ISO, fiind printre primele companii din România la acest capitol.
Investițiile majore pe care le-am facut în domeniul asigurării calității, vor fi recuperate, datorită faptului că în cele din urmă, calitatea decide ramânerea sau dispariția oricărui produs de pe piață.

AFER a testat și certificat toate produsele fabricate și a eliberat buletine de analiză și încercări care atestă calitatea acestora conform cu standardele codului U.I.C. (Union Internationale des Chemins de Fer).

Sistemul calității este implementat pe întreaga linie de fabricație și funcționează conform manualelor de asigurare a calității, elaborate de firma noastră și aprobate de AFER.

New Victoria este primul producator român care a acceptat, la cererea beneficiarilor, să ofere o garanție de 130.000 km în exploatare.

Elemente profesionale care ne recomandă:

- ISO 9001 (seria SMC nr. 020)
- Autorizația de furnizor feroviar (seria AF nr. 1226), eliberată de Ministerul   Transporturilor - AFER
- Autorizație pentru laboratorul de încercări și probe, la produse din cauciuc (seria AL   nr. 170)
- Autorizație R.A.R.
- Documentația tehnică a produselor este avizată MLPAT

Statistic vorbind, luând în calcul întreaga producție de piese pe care am furnizat-o începând din 1993, putem spune că nu avem nici un fel de reclamații de calitate în perioada de garanție.